RÓLUNK

Az elmúlt 20 évben célunk mit sem változott. A legfontosabb ma is az, hogy minden megbízónk elégedetten távozzon tőlünk. Nálunk valóban azt kapják ügyfeleink, amiért jönnek, sok esetben pedig még annál is többet. Folyamatosan arra törekszünk, hogy átlagon felüli odafigyelést és kiváló minőséget biztosítsunk partnereink számára. Örömmel tölt el mindannyiunkat, hogy megbízásaink többsége hordoz magában valami olyan újdonságot, mely folyamatos fejlődésre és kreatív gondolkodásra sarkall minket. Ezért sem érezzük úgy, hogy egysíkú lenne az, amivel nap mint nap foglalkozunk. És ez az, amiért igazán szeretjük.

Kikkel találkozhat a manufaktúrában?

Kimpiánné Ábrahám Éva

Évi műhelyünk vezetője, aki tevékenységünk minden szakaszában végez feladatokat. Bármilyen szakmai és technikai kérdéssel kapcsolatban bizalommal fordulhatunk hozzá, hisz 23 éves tapasztalattal a háta mögött a hímzés apró fortélyait is jól ismeri. Legyen szó akár a gyártás során felmerült problémáról, vagy egyéb, a folyamatainkhoz kapcsolódó további lépésekről, mindenre van egy gyors, hatékony és konstruktív megoldása.

Évivel a termék-előállítástól a számlázásig, számos ponton találkozhatunk. Saját bevallása szerint a kreatív tevékenységekben érzi igazán otthon magát. A szerkesztési- és hímzési feladatokat kedveli leginkább, beleértve a minták pontos paramétereinek megadását, ami alapján a hímzőgép végezni tudja feladatát.

Bányai Gábor

Gábor a manufaktúra értékesítője és kapcsolattartója, de a gyártás különböző fázisaiban is részt vesz. Olyanokban, mint például a hímzőgépek programozása, a pontos paraméterek megadása. Ő az, aki folyamataink legelejétől kommunikál ügyfeleinkkel és partnereinkkel. Szervezési kérdésekben nála gondosabb és körültekintőbb kollégával nemigen egyeztethetünk a manufaktúrában. Nem titok, hogy valóban ezek a feladatok állnak legközelebb hozzá. 7 éves tapasztalatának köszönhetően átlátja a teljes folyamatot.

Megrendelőt és munkatársat egyaránt tud tájékoztatni a következő lépésről és arról is, hogy ebben a szakaszban mikre kell kiemelt figyelmet fordítani ahhoz, hogy gördülékeny, nehézségektől mentes legyen napi tevékenységünk.

A csapatunkról

Tevékenységünk és a kis létszám megköveteli, hogy minden kollégánk precízen és pontosan végezze feladatait, és egymást segítve, közösen gondolkozva, csapatként működjön együtt. Hiszen egy-egy dolgosabb időszakban előfordul, hogy olyan teendőket is el kell látniuk, amelyek nem tartoznak a mindennapi rutinfeladataik közé.

Van olyan kolléganőnk, aki a legnagyobb hímzőgépünkön dolgozik, ezáltal is meghatározó tagja a csapatunknak. A változatosság és a kihívások, amik igazán inspirálják munkája során. Bár már közel 25 éve foglalkozik hímzéssel, de ma is lelkesedéssel tölti el, ha valami igazán különlegeset és szépet alkothat. Szereti, hogy a manufaktúrában segítőkész és megértő kollégákkal dolgozhat, akikkel példás együttműködésének köszönhetően kitűnő csapatot alkothatnak.

Külön kollégánk dolgozik azon, hogy keretet adjon a hímzés folyamatának. Ő az aki előkészíti a hímzésre váró textíliákat és ellenőrzi az elkészült minták minőségét.

A legfrissebb csapattagokkal is úgy érezzük, mintha évek óta együtt dolgoznánk, melyet a gyors beilleszkedésnek és a tanulékonyságnak köszönhetünk. Az új kollégák munkája megköveteli, hogy hamar elsajátítsák az újdonságokat, hiszen a legmodernebb géppel dolgoznak. Így tudnak ők is egyaránt segítségünkre lenni a kisebb- és nagyobb volumenű megrendelések teljesítése során is.

A szakmai hozzáértésen túl a jó hangulat és összetartás is fontos részét képezi mindennapjainknak. És ez az, amiért igazán büszkék vagyunk a manufaktúrára, a kollégákra. Hiszen tudjuk és tapasztaljuk, hogy egy jól együttműködő, vidám csapattal a felmerülő nehézségek sokkal könnyebben és gyorsabban megszüntethetők, hatékonyabban megoldhatók.


Miért a manufaktúra?

Megbízható, magas minőségű alapanyagok
A minták hímzéséhez kizárólag kiváló minőségű cérnát használunk, így azok kopásállóak, erős igénybevételek esetén is hosszú élettartamúak.

Több mint 50 év tapasztalat
Manufaktúránk csapata együtt több mint 50 év tapasztalattal rendelkeznek a hímzés területén. Tudásuk birtokában csapatunk a legbonyolultabb feladatokat is magas hozzáértéssel tudja kivitelezni.

Modern gépek, berendezések
Modern, számítógép-vezérlésű hímzőgépeink a hímzési lehetőségek széles tárházát kínálják. A textiliparban szerzett tapasztalataink alapján garantáljuk, hogy az elkészült termékek a megrendelőink legmagasabb szintű elvárásait is kielégíti.

Visszatérő, megbecsült ügyfelek
Hisszük, hogy az elégedett ügyfél egyik legjobb ismérve az, ha folyton visszatér hozzánk. Az elmúlt 20 évben sok ilyen megbízók lett, akik ma is ugyanolyan megbecsült bánásmódot kapnak tőlünk, mint azok, akik először járnak nálunk.

Manufaktúra pillanatok

Tekintsen a kulisszák mögé és ismerje meg, hogy hogyan zajlanak a mindennapok a Hímző Manufaktúrában.

Az elsőrangú hímzés lépései

Minta elküldése

1. Minta elküldése

Elképzeléseit e-mailben várjuk, melyhez a hímzendő minta JPG vagy PDF formátumának csatolása szükséges.

Árajánlat adása

2. Árajánlat adása

A kapott minta megszerkesztése után határozzuk meg a vállalási árat, (mely egy egyszeri szerkesztési díjat is tartalmaz). Ajánlatunkat 1-2 munkanapon belül e-mailben küldjük önnek.

Mintadarab készítése

3. Mintadarab készítése

A tervek alapján mintadarabot készítünk, hogy meggyőződhessen arról, elképzelései valóban megfelelnek-e a valóságnak. Szükség esetén ekkor még van lehetőség korrigálásra.

Gyártás és átadás

4. Gyártás és átadás

A gyártás folyamata 5-10 munkanap. Ez az idő függ a rendelési mennyiségtől, a hímzendő felülettől, a minta összetettségétől és nagyságától.