EGYEDI HÍMZÉS

Egyedi, intézményre szabott hímzésekkel támogatjuk partnereink egységes megjelenést, melyek nemcsak azonosíthatóvá és megjegyezhetővé teszik a szervezeteket, de profi, megbízható, összeszedett összkép benyomást is keltik. Olyan magánszemélyeknek is örömmel segítünk, akik egyedi hímzésű ajándékkal szeretnék meglepni a számukra fontos embereket. Hisz egy személyre szabott meglepetés mindig maradandóbb emlék és jobban kifejezi, hogy a megajándékozott mennyire fontos számunkra.

Mikre tudunk hímezni?

Ügyfeleink igényéhez igazodva, a gyakoriaktól az egyedi kérésekig - a minta szerkesztését és a színárnyalat kiválasztását követően - szinte bármilyen anyagra rá tudjuk hímezni a kívánt mintát. Legyen szó a vastag munkaruhavászontól a legvékonyabb selyem anyagig. Arra is volt már példa, hogy menyasszonyi fátyolra (tüllre), valódi bőrre vagy lábtörlőre hímeztünk.

Megrendelőinket abban is tudjuk segíteni, hogy a hímzendő mintájukhoz megtaláljuk a legmegfelelőbb ruházatot. Bizonyos típusokat (utcai-, munkahelyi viselet) mi magunk is tudunk biztosítani, melyek mintadarabjai a manufaktúrában megtekinthetők. Többek között olyan darabok is megtalálhatók nálunk, mint pólók (kerek nyakú, V-nyakú, galléros), ingek, mellények, polárt termékek, softshell kabátok, baseball sapkák, törölközők, pulóverek. Lehetnek ezek szimpla hétköznapi viseletek, sportruházatok, de akár munkaruházat is.

Miért szeretjük a gépi hímzést?

Tartósabb
Más technológiával szemben jelentősen hosszabb élettartalmú a hímzés.

Nem fakul ki
Így hosszú távon sokkal mutatósabb marad.

Nem kopik ki
A mindennapi igénybevételt is jobban bírja.

Szeretjük az ügyfeleinket

REFERENCIÁINK

Az elsőrangú hímzés lépései

Minta elküldése

1. Minta elküldése

Elképzeléseit e-mailben várjuk, melyhez a hímzendő minta JPG vagy PDF formátumának csatolása szükséges.

Árajánlat adása

2. Árajánlat adása

A kapott minta megszerkesztése után határozzuk meg a vállalási árat, (mely egy egyszeri szerkesztési díjat is tartalmaz). Ajánlatunkat 1-2 munkanapon belül e-mailben küldjük önnek.

Mintadarab készítése

3. Mintadarab készítése

A tervek alapján mintadarabot készítünk, hogy meggyőződhessen arról, elképzelései valóban megfelelnek-e a valóságnak. Szükség esetén ekkor még van lehetőség korrigálásra.

Gyártás és átadás

4. Gyártás és átadás

A gyártás folyamata 5-10 munkanap. Ez az idő függ a rendelési mennyiségtől, a hímzendő felülettől, a minta összetettségétől és nagyságától.